Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marş la Cumpăna S-au aprins lumânări în memoria victimelor de la Club Colectiv

ro

02 Nov, 2015 18:13 1434 Marime text
Peste 500 de elevi ai Liceului "Nicolae Dumitrescu", însoţiţi de cadre didactice, precum şi de viceprimarul Florin Neagu, au organizat, astăzi, în cea de-a treia zi de doliu naţional, un marş în memoria victimelor care au s-au stins din viaţă în tragicul accident din clubul bucureştean Colectiv.
 
Cei prezenţi au aprins câte o lumânare la Sfânta Troită de la intrarea în localitate în memoria celor dispăruţi şi s-au rugat pentru cei bolnavi, aflaţi în spitalele bucureştene. La iniţiativa Marianei Gâju, primar, şi a lui Florin Neagu, viceprimar, dar şi la solicitarea cumpănenilor, astăzi, toţi cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria tragicului accident din clubul bucureştean, vor putea face acest lucru la Sfânta Troiţă de la intrarea în localitate. 
 
Acest marş a fost precedat de o simulare de incendiu, unde elevii au învăţat de la inspectori din cadrul ISU Dobrogea şi de la inspectori din cadrul compartimentului pentru situaţii de urgenţă din cadrul Primăriei Cumpăna, cum să se comporte în cazul în care sunt implicaţi în astfel de situaţii.
 
"Încă o dată, micii mei cumpăneni au dat dovadă de educaţie, compasiune şi respect faţă de aproapele nostru. Le mulţumesc din suflet celor implicaţi în această acţiune, Dumnezeu să le dea sănătate şi să îi ocrotească de cele rele. Odihnească-se în pace cei morţi, iar celor bolnavi Dumnezeu să le dea sănătate şi puterea de a trece peste această dramă", a declarat ec. Mariana Gâju.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii