Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mandat de arestare pe numele unui bărbat din Medgidia, urmărit internaţional. Ce acuzaţii i se aduc

ro

02 Oct, 2018 11:26 1162 Marime text
Poliţiştii de investigaţii criminale din Medgidia au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiuni de furt calificat, fapte comise în Germania. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

La data de 2 octombrie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Medgidia, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Germania.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în vederea măsurilor legale ce se impun în astfel de situații.
 
UPDATE ora 15.11: Tânărul din Medgidia, pe numele căruia există un mandat european de arestare, a primit  de ordonanță de reținere, pentru o perioadă de 24 de ore, în urma prezentării la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța și a fost încarcerat în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Pe data de 3 octombrie va fi prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea extrădării către autoritățile din Germania.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii