Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ilfov Bărbat urmărit internațional, depistat de polițiști în localitatea Măgurele

ro

18 Aug, 2023 14:45 935 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La 18 august 2023, polițiștii Direcției de Investigații Criminale - Serviciul Urmăriri, Direcției Operațiuni Speciale și Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale au depistat, în localitatea Măgurele, județul Ilfov, un bărbat, de 44 de ani, urmărit internaţional, la solicitarea autorităților judiciare din Austria.
 
La 18 august 2023, polițiștii Direcției de Investigații Criminale - Serviciul Urmăriri, Direcției Operațiuni Speciale și Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale au depistat, în localitatea Măgurele, județul Ilfov, un bărbat, de 44 de ani, urmărit internaţional, la solicitarea autorităților judiciare din Austria, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Acesta se sustragea de la punerea în executare a unui mandat european de arestare, pentru tâlhărie, tâlhărie în forma agravată, furt, furt în formă agravată și pătrundere prin efracție.
 
La data de 18 septembrie 2020, bărbatul ar fi pătruns într-o tutungerie din Viena, prin distrugerea fațadei de sticlă, de unde ar fi sustras țigări de peste 19.000 de euro.
 
De asemenea, la data de 28 octombrie 2020, acesta ar fi avut o altă tentativă de furt la aceeași tutungerie, de unde ar fi încercat să sustragă numerar și alte bunuri de valoare.
 
Totodată, la data de 19 decembrie 2020, împreună cu alte persoane, ar fi intrat într-un magazin de bijuterii din localitatea Wiener Neustadt și ar fi atacat, în mod repetat, o persoană, lovind-o cu pumnii și picioarele.
 
Ulterior, persoana vătămată ar fi fost târâtă în partea din spate a magazinului, unde ar fi fost legată de mâini și picioare, iar, în urma agresiunii, ar fi suferit vătămări corporale multiple.
 
Persoanei i-ar fi fost sustrași aproximativ 35.000 de euro, iar din vitrinele magazinului ar fi fost luate bijuterii de 94.500 de euro.
 
Activitatea investigativă s-a derulat în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Biroul Urmăriri - Inspectoratul de Poliție Județean Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați.
 
Bărbatul bănuit va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, pentru derularea procedurii de predare în favoarea autorităților austriece, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Tânăr din județul Bihor reținut pentru schingiuirea animalelor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii