Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, după întâlnirea președintelui Iohannis cu șeful Comisiei Europene - ”Legile justiției vor fi puse în acord cu deciziile CCR”

ro

31 Jan, 2018 18:11 1205 Marime text
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat declarațiile făcute astăzi, la Bruxelles, de președintele Klaus Iohannis și șeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pe tema modificărilor aduse legilor Justiției, scrie Digi 24.


„Am apreciat foarte mult ce a spus președintele Iohannis, am același punct de vedere. De fapt, și domnul Juncker a spus, poate cu alte cuvinte, același lucru. Legile justiției vor fi puse în acord cu deciziile CCR – sunt deja două legi care au ieșit de la Curte și care se întorc în Parlament. Va urma și a treia lege, o să vedem ce decide CCR”, a spus Liviu Dragnea.

Susțin același punct de vedere că asta e o problemă care ține de România și pe care trebuie să o rezolvăm aici. Sigur vom găsi, nu avem de ce să nu găsim o soluție pentru ca punctele de vedere comune, pe care și noi le avem și înțeleg că toată lumea de bună credință de le are, și anume să nu fie afectată independența justiției și bunul mers al actului de justiție să fie întărit, deci nu văd de ce am avea puncte de vedere diferite”, a adăugat președintele PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii