Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Falimentul fermei de porci Salcia SA, care a aparţinut fiului lui Liviu Dragnea, amânat pentru la anul

ro

06 Oct, 2023 11:07 1453 Marime text
 
 
 
  • Ferma Salcia SA are sediul în Teleorman, se ocupă de fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre), iar pentru anul 2022, cu 43 de angajați, a raportat o cifră de afaceri de 4.514.105 de lei și o pierdere de 2.570.180 de lei.  
  • În trecut, acţionar principal a fost Ștefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, fostul președinte al Camerei Deputaților și lider al PSD (FOTO).
 
 
 
Tribunalul Teleorman a amânat pentru anul viitor cercetarea specifică în dosarul privind falimentul fermei de porci Salcia SA, care a aparţinut fiului lui Liviu Dragnea!

Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 15 ianurie 2024, la cererea reprezentantului lichidatorului judiciar, pentru continuarea procedurii de valorificare a bunurilor.
 
Ferma de porci Salcia SA a intrat în insolvență în martie 2020, fiind desemnat administrator judiciar provizoriu pe Eurosmart SPRL.
 
În noiembrie 2021, instanța a confirmat planul de reorganizare propus de administratorul special cu privire la reorganizarea activităţii debitoarei Ferma Salcia SA, astfel cum a fost aprobat în cadrul şedinţei Adunării Creditorilor.
 
În ianuarie 2023, tribunalul a dispus intrarea în faliment prin procedura generală a debitoarei Ferma Salcia SA și a numit lichidator judiciar pe Eurosmart S.P.R.L.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 6 octombrie 2023, Ferma Salcia SA are sediul în Teleorman, se ocupă de fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre), iar pentru anul 2022, cu 43 de angajați, a raportat o cifră de afaceri de 4.514.105 de lei și o pierdere de 2.570.180 de lei.  
 
Asociații sunt Dragne Ilie-Liviu, cu 98,9 %, și Tianu Gabriel cu 1,1 %.
 
Dragne Ilie Liviu apare ca reprezentant asociat persoană juridică în Interfrigo Logistics SA și în South Sun Energy SRL.
 
În trecut, acţionar principal a fost Ștefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, fostul președinte al Camerei Deputaților și lider al PSD (FOTO).
 
Tianu Gabriel apare ca administrator în Nutrelo Group S.A. și în Trio Impex SRL și ca cenzor în Hotel Turris SA.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma Termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Familia Darie a băgat în insolvență Holland Development Group SA, beneficiară a unor terenuri din Dosarul Retrocedărilor! (MINUTĂ)
 
CJC a cerut insolvența unei cunoscute asociații din Constanța! Solicitarea, respinsă
 
Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului, în faliment! Se cere tragerea la răspundere. Dosarul, amânat pentru la anul
 
Gamma Ship Supplier SRL a intrat în insolvență! Printre fondatori, Monea Gabriel, administratorul public al județului Constanța
 
Consiliul Județean Tulcea cere insolvența Lucia Inter Tour SRL, din Constanța, care deține hotel plutitor „Bella Marina“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii