Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvența fermei de porci controlată de Dragnea, amânată pentru la anul!

ro

09 Sep, 2022 10:22 1496 Marime text


Tribunalul Teleorman a acordat un nou termen în dosarul privind insolvența Ferma Salcia SA, unde acţionar principal a fost Ștefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, fostul președinte al Camerei Deputaților și lider al PSD.
 
Instanța a stabilit noul termen pentru continuarea procedurii la data de 25 ianuarie 2023, la cererea reprezentantului lichidatorului judiciar, pentru continuarea procedurii, în vederea continuarii implementarii planului de reorganizare.
 
Amintim că pe data de 02 martie 2020, judecătorii de la Tribunalul Teleorman au admis cererile de deschidere a procedurii insolvenţei, prevăzută de Legea nr. 85/2014, formulată de creditorul Schweinemast Brader GMBH şi de creditorul Tel Drum SA prin administrator judiciar CITR Filiala Ilfov SPRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii