Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liliana Minca „Mi s-a propus sa candidez in colegiul 19 din partea PDL"

ro

30 Mar, 2010 23:54 1512 Marime text

Candidatul PC la alegerile parţiale din colegiul 19, Liliana Mincă, a declarat că i s-a propus să candideze din partea PDL, dar spune că a refuzat pentru că nu este „de vânzare".

„Mi s-a propus să candidez din partea PDL, în 11 februarie. Eu de vânzare nu sunt!", a declarat Mincă. Ea a precizat că, „la momentul potrivit", va anunţaşi numele reprezentantului PDL care i-a făcut propunerea.

PSD şi PNL au anunţat că o vor susţine pe Liliana Mincă în campania electorală.Democrat-liberalii nu şi-au anunţat încă propriul candidat, dar potrivit unor surse din partid, preşedintele Emil Boc trebuie să aleagă până miercuri între Teodor Baconschi şi Gabriel Sandu.

Alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 vor avealoc în25 aprilie. Candidaturile pot fi depuse până în 5 aprilie, iar campania electorală va începe în 10 aprilie.

Locul din Colegiul 19 a fost vacantat ca urmare a demisiei Danielei Popa (PC) din Parlament. Popa a demisionat din Legislativ pentru un mandat în Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, iar noulstatut este incompatibil cu funcţiile politice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii