Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Militarilor Profesioniști, în doliu după moartea militarului decedat în accidentul de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța

ro

28 Oct, 2018 14:45 5561 Marime text
Vestea că tânărul militar de pe fregata Regele Ferdinand s-a stins din viață în urma unui grav accident rutier i-a îndoliat pe membrii Ligii Militarilor Profesioniști. 

Pe pagina de Facebook a Ligii Militarilro Profesioniști a fost postat un mesaj de condoleanțe pentru familia îndoliată. 

”Țărmul este mai sigur, dar mie-mi place să mă lupt cu valurile"

”Dragi camarazi, Liga Militarilor Profesioniști este in doliu... 
Camaradul nostru, Frt. Cosmin Duca, din Forțele Navale (F-221), membru LMP ne-a părăsit la numai 22 de ani... Am primit vestea cu multă tristețe, așa, cum, probabil, toți cei care l-au iubit... A fost unul dintre camarazii tineri din LMP, foarte iubit de toti marinarii din cadrul echipajului Fregatei "Regele Ferdinand"... Era un copil care probabil avea, visuri, sperante, idealuri, dragoste de viata... toate spulberate de un sofer criminal care a fugit de la locul accidentului....
Transmitem sincerele noastre condoleante familiei si prietenilor apropiati. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace....” - este mesajul transmis de Liga Militarilor Profesioniști. 

Reamintim că, la data de 28 octombrie a.c., ora 04.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, in apropierea intersecției cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanța, condus de o persoană neidentificată încă, a accidentat mortal un pieton, in vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.

Potrivit IPJ Constanța, după producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fara încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier.

Potrivit reprezentanților Forțelor Navale Române, victima este fruntaș Cosmin Duca, din Luncavița, județul Tulcea. Tânărul făcea parte din echipajul Fregatei 221 Regele Ferdinand din anul 2016. 

A participat la toate misiunile navei, de cinci ori în SNMG2 (Gruparea navală permanentă NATO SNMG-2/Standing NATO Maritime Group) și de două ori la operațiunea Sea Guardian. 

Conform Forțelor Navale Române, acesta era un tânăr serios, conștiincios și un bun coleg. 

Sursa foto: Facebook/Liga Militarilor Profesioniști

Citește și: 

Tânărul decedat în accidentul de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța era militar pe Fregata Regele Ferdinand

UPDATE. Tragedia dimineţii. Accident rutier grav în Constanţa. Pieton mort. Şoferul a fugit (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii