Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:36 25 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Judecătoarea Camelia Datcu, suspendată timp de șase luni

ro

01 Jul, 2015 16:40 929 Marime text
În şedinţa din data de 1 iulie 2015, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a admis acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva Cameliei Datcu, judecător în cadrul Judecătoriei Giurgiu, precizează Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media al CSM.   
.
„În temeiul prevederilor art. 100 lit. d) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare, Secţia pentru judecători a aplicat doamnei Datcu Camelia, judecător în cadrul Judecătoriei Giurgiu, sancţiunea disciplinară constând în  “suspendarea din funcţie pe o perioadă de 6 luni”, pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. h) teza a II-a din acelaşi act normativ - “ … întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile”.
 
 Hotărârea pronunţată de Secţie poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie“, se arată în comunicare.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii