Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pescăria lui Matei Dosarul Sarda Fish nu se va rejudeca! (MINUTĂ)

ro

18 Jun, 2023 10:54 2126 Marime text
 
 
 
  • Sarda Fish SRL a fost condamnată definitiv la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 600.000 lei, stabilită prin înmulţirea unui număr de 200 de zile-amendă cu suma corespunzătoare zilei amendă stabilită de instanţă la 3.000 lei, pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals în formă continuată (6 acte materiale).
  • Tot în acest dosar, judecătorii au încetat definitiv procesul penal faţă de Liliana Camelia Datcu, dar și față de Matei Datcu, bănuiți de săvârșirea infracţiunii de uz de fals.
  • Inculpații au fost apărați în cauză, conform portalului instanțelor de judecată, de Societate Civilă de Avocați Ovanesian și Toxin.
 
 
 
Magistrații de la Curtea Supremă de Justiție a României, decizie definitivă în cazul Sarda Fish SRL!
 
Instanța supremă a respins, ca inadmisibilă, cererea de recurs în casaţie formulată de inculpaţii Datcu Matei, Datcu Liliana Camelia şi S.C. Sarda Fish S.R.L. împotriva deciziei penale nr. 193/P din 28 februarie 2023 pronunţată de Curtea de Apel Constanţa, Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, în dosarul nr. 20401/212/2019.
 
Decizia este definitivă!
 

MINUTĂ 

Detalii soluţie: În baza art. 440 C.pr.pen., respinge, ca inadmisibilă, cererea de recurs în casaţie formulată de inculpaţii Datcu Matei, Datcu Liliana Camelia şi S.C. Sarda Fish S.R.L. împotriva deciziei penale nr. 193/P din 28 februarie 2023 pronunţată de Curtea de Apel Constanţa, Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, în dosarul nr. 20401/212/2019. În baza art. 275 alin. (2) C.pr.pen., obligă recurenţii inculpaţi la plata sumei de câte 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13 iunie 2023.


Amintim că în acest dosar Sarda Fish SRL a fost condamnată definitiv la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 600.000 lei, stabilită prin înmulţirea unui număr de 200 de zile-amendă cu suma corespunzătoare zilei amendă stabilită de instanţă la 3.000 lei, pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals în formă continuată (6 acte materiale).
 
Tot în acest dosar, judecătorii au încetat definitiv procesul penal faţă de Liliana Camelia Datcu, dar și față de Matei Datcu, bănuiți de săvârșirea infracţiunii de uz de fals.
 
Inculpații au fost apărați în cauză, conform portalului instanțelor de judecată, de Societate Civilă de Avocați Ovanesian și Toxin.
 
Potrivit Confidas.ro, Sarda Fish SRL are sediul social în Agigea, Cherhana, a fost fondată în anul 2003, se ocupă de pescuitul maritim și este controlată de Liliana-Camelia Datcu, cu 98%, și de Matei-Alin Datcu, cu 2%.
 
Administrator este Liliana-Camelia Datcu.
 
Pentru anul 2021, Sarda Fish SRL, cu 18 angajați, a declarat o cifră de afaceri de 3.223.292 de lei, cheltuieli de 2.325.616 de lei și un profit net de 103.315 de lei.
 
Datcu Liliana-Camelia a mai figurat în Eolia SRL, radiată în prezent.
 
În timp ce Datcu Matei-Alin apare în Pescăria lui Matei SRL (associat unic și administrator), în Matei Takeaway SRL (asociat și administrator), Sarda Fish SRL și în Matyfish SRL (asociat și administrator).
 
Foto cu rol ilustrativ!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și
 
Pescăria lui Matei deschide un restaurant și căsuțe de cazare la Costinești. Matei Datcu – „Sper să deschidem la data de…”
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii