Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:01 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuț Stroe- Cioloș corespunde „criteriilor de impuse de societatea românească”

ro

10 Nov, 2015 21:10 770 Marime text
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, liberalii transmit că premierul desemnat Dacian Cioloș corespunde criteriilor de profesionalism și integritate impuse de societatea românească.
 
„Nominalizarea lui Dacian Cioloș în calitatea de prim-ministru desemnat, făcută conform prevederilor constituționale de către președintele Klaus Iohannis, corespunde criteriilor de profesionalism și integritate impuse de societatea românească”, se arată într-un comunicat transmis astăzi  de Ionuț Stroe,  potrivit agerpres.ro.
 
Conform purtătorului de cuvânt, PNL își menține poziția exprimată în urma consultărilor cu președintele Klaus Iohannis cu privire la formarea unui nou Guvern.
 
„PNL așteaptă cu interes prezentarea echipei guvernamentale pe care premierul desemnat urmează să o înainteze Parlamentului. Știm că misiunea sa nu este una ușoară și că va trebui să convingă o majoritate parlamentară care să susțină acest Guvern de tehnocrați. PNL are o serie de priorități de guvernare, pe care le-a exprimat de-a lungul timpului, regăsite atât în Parlament în inițiativele legislative, cât și în programul de guvernare al PNL, pe care dorim să le agreăm cu noul Cabinet. În acest sens, avem convingerea că atât noua echipă guvernamentală, cât și programul de guvernare vor fi creionate pentru binele public”, a transmis Stroe prin intermediul comunicatului.
 
De asemenea, a subliniat ideea că PNL va susține noul Cabinet atât timp cât va face bine pentru România.
 
„PNL nu a exclus asumarea guvernării și responsabilitatea formării unui guvern politic, însă am înțeles rațiunea și necesitatea instalării unui Guvern tehnocrat în acest moment de criză politică și am trecut peste varianta avansată inițial privind organizarea de alegeri anticipate”, a încheiat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe. Sursa foto: agerpres.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii