Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, față în față cu Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe. Despre ce au discutat

ro

11 Jun, 2020 15:17 2732 Marime text
  • Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat, joi, prin intermdiul unei postări pe contul său de Facebook întâlnirea pe care a avut-o cu Gheorghe Hagi .

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe a avut o întâlnire cu Gheorghe Hagi la sediul MTS.

Temele discuțiilor au fost despre sport, despre finanțarea sportului, despre necesitatea parteneriatului dintre autorități și cluburi. Despre efort, sacrificii și performanță.

Am avut azi onoarea și plăcerea să discut cu Gheorghe Hagi la sediul MTS.

Am vorbit despre sport, despre finanțarea sportului, despre necesitatea parteneriatului dintre autorități și cluburi. Despre efort, sacrificii și performanță.

Gică Hagi e unul dintre marii campioni ai României și un sportiv celebrat la nivel mondial. Dincolo de performanțele sale ca jucător, grație experienței sale internaționale, Hagi a construit la Constanța un proiect unic în România.

Academia sa propulsează anual jucători tineri foarte valoroși, iar clubul de fotbal a reușit performanțe incredibile la nivel competițional.

Am convingerea că, alături de Gheorghe Hagi și prin contribuția celorlalți sportivi de valoare ai României, putem construi o nouă generație de aur.

Sursa foto: Facebook/ Ionuț Stroe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii