Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioana Alexandra Petrica a fost condusa pe ultimul drum (Galerie foto)

ro

16 Jan, 2010 21:10 5485 Marime text
inmo_des.jpgAstazi, in jurul orei 14.00, Ioana Alexandra Petrica a fost inmormantata la Cimitirul Municipal. Familia, simple cunostinte, fosti colegi de liceu sau de facultate si-au luat ramans bun de la tanara de doar 24 de ani care a hotarat, in urma cu cateva zile, sa-si incheie socotelile cu viata.
Mama fetei, Maria Petrica, inspector sef adjunct la Relatii de Munca din Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta nu a incetat o clipa sa-si strige fetita si sa vorbeasca cu ea. Se asteptau la altceva. Vroiau o nunta frumoasa, vroiau ca fata lor sa le aduca un baiat in familie si apoi nepoti. Totul s-a sfarsit insa, iar acum, parintii au ramas fara singurul lor copil. Nu-si pot imagina viata fara ea.La despartirea de Ioana Alexandra au curs multe lacrimi, lacrimi care cu siguranta vor mai curge. Si-au luat ramas de la tanara si cativa colegi veniti de la Cluj-Napoca, acolo unde era studenta la Medicina Veterinara. Una dintre colege a citit si cateva randuri. Vor ca tanara sa le fie alaturi si la anul, cand vor absolvi, la riintalnirea de 10 ani, si apoi la cea de 20 si in fiecare zi. De asemenea, au promis ca de acum sa fie mult mai apropiati si sa se bucure de fiecare clipa petrecuta impreuna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • EMA 21 Jan, 2010 11:03 PACAT pentru parintii care nu inteleg ce este in sufletul copiilor si doresc ca acestia sa devina copiile lor la indigo. Umerii lor pot fi foarte fragili si uneori nu rezista la o povara asa mare. Fiecare om are personalitatea lui pe care ar trebui sa o lasam sa se dezvolte frumos eventual sa-l sprijinim ..nu sa impunem reguli foarte stricte. Regretele pot fi tardive ...si sufletul pustiit.Dumnezeu este singurul care ne poate indruma si mangaia.