Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenţie dramatică de salvare la Saturn!

ro

13 Aug, 2016 11:22 3132 Marime text
În urmă cu puţin timp, un copil (14 ani) şi tatăl lui (42 de ani), din judeţul Sibiu, au fost la un pas să moară înecaţi în dreptul plajei Adras! Băiatul a intrat să înoate, deşi steagul roşu arborat pe plajă interzice scăldatul. Valurile l-au purtat spre larg.
 
Îngrijorat, tatăl său l-a văzut şi s-a dus după el, însă nu a scăpat de furia valurilor. Familia şi turiştii au alertat autorităţile.
 
Din fericire, salvamarii îi zăriseră deja şi s-au dus înot, dar şi cu ski jetul după ei. „Intervenţia a fost extrem de dificilă, cei doi au fost aduşi la mal cu greu. Înghiţiseră multă apă, erau extenuaţi, aproape leşinaţi. Au primit imediat îngrijiri medicale pe plajă. Au fost preluaţi, cu funcţii vitale, de o ambulanţă SAJ şi una SMURD, fiind transportaţi la spitalul din Mangalia", a declarat şeful salvamarilor din sudul litoralului, Vasile Borteş.
 
În ciuda avertismentelor salvamarilor, turiştii refuză să asculte şi nu conştientizează că se pot întâmpla adevărate tragedii, mai spune salvatorul şef.

Imaginea are scop ilustrativ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii