Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informare INFOTRAFIC Ce trebuie să ştiţi dacă plecaţi astăzi la drum

ro

02 Jan, 2015 08:05 1484 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu mai sunt anunţate drumuri naţionale închise din cauza vremii nefavorabile.
 
Oamenii legii informează că există însă unele restricţii. Astfel, în judeţul Vaslui, se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN11A Podu Turcului – Bârlad şi pe DN24A Huşi - Murgeni.
 
“Având în vedere că în numeroase zone din țară circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă”, se arată într-un comunicat INFOTRAFIC.
 
Conform prevederilor H.G. nr. 1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este restricţionată astăzi, 2 ianuarie 2015, în intervalul orar 6:00-22:00, pe autostrada A2 Bucureşti - Murfatlar, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone; pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Veştem şi pe DN39 Agigea - Mangalia, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii