Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:10 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre definitivă în dosarul şantajării lui Mircea Băsescu

ro

21 Dec, 2015 16:58 1646 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a decis azi ca Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, să rămână sub control judiciar.

Decizia este definitivă şi îl vizează şi pe Marius Constantin, soţul Izaurei Anghel.

Izaura Anghel şi Marius Constantin au fost judecaţi şi condamnaţi pentru că l-ar fi șantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României.

În dosar, Florin Angel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la 12 ani, 11 luni și 20 de zile (pedeapsa rezultând din contopiri), Marius Constantin (ginerele lui Sandu Anghel) s-a ales cu patru ani ani și şase luni de închisoare, cu executare, Fănica Anghel (soția lui Bercea) a primit trei ani și nouă luni, Izaura Anghel (soția lui Marius Constantin, fiica lui Sandu Anghel) a fost condamnată la patru ani, cinci luni și zece zile.

Toate pedepsele anterior precizate sunt cu executare.

Grinică Ion Anghel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la şase luni prin măsură educativă neprivativă de libertate. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eusebio 11 Jan, 2016 18:08 CONDAMNARI GRELE PENTRU INSELACIUNE inculpatul MOLDOVEANU COSMIN la o pedeapsăde 8 (opt) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni si inselaciune. Aplică inculpatului TRIBUNALUL C-TA, in Dosarul VECTRA Nr. 15074/118/2012, Condamnă pe inculpatii ROŞU ADRIAN si MOISE GABRIEL la o pedeapsă de 10 (zece ) ani închisoare fiecare pentru săvârşirea infracţiunii de asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni si inselaciune. Aplică inculpatilor pedeapsa cea mai grea respectiv 18 ( optsprezece) ani închisoare fiecare pe care o sporeşte către maximul ei special astfel că în final inculpatii ROŞU ADRIAN si MOISE GABRIEL execută pedeapsa de 20 ( douăzeci ) de ani închisoare fiecare. Condamnă pe pedeapsa cea mai grea respectiv 16 ( şaiprezece) ani închisoare pe care o sporeşte către maximul ei special astfel că în final inculpatul MOLDOVEANU COSMIN execută pedeapsa de 18 (optsprezece) de ani închisoare. LA MAI MAREEEEEEEEE!!!