Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul a decis. Bugetul MAI a fost suplimentat pentru achiziția de autovehicule pentru Poliția Română și Poliția de Frontieră

ro

04 Apr, 2018 17:58 1371 Marime text
Guvernul a adoptat miercuri, 4 aprilie a.c., o Hotărâre prin care bugetul Ministerului Afacerilor Interne a fost suplimentat cu suma de 30 de milioane lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, în vederea achiziționării de autovehicule de către Inspectoratul General al Poliției Române și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.
 
Decizia Guvernului este justificată de necesitatea creșterii capacității operaționale a Poliției Române și a Poliției de Frontieră în vederea eficientizării misiunilor curente pentru combaterea infracționalității și a migrației ilegale, dar și pentru intervenții la acțiuni de salvare a persoanelor și bunurilor aflate în pericol.
 
Potrivit Guvernului României,  se vor achiziționa peste 550 de autovehicule pentru Inspectoratul General al Poliției Române și Inspectoratului General al Poliție de Frontieră, în marja contractelor cadru existente deja la nivelul celor două structuri.
 
Hotărârea Guvernului de astăzi vine în continuarea măsurilor luate la nivelul MAI pentru acoperirea deficitului de parc auto de la nivelul structurilor operative și care privește achiziția de autoturisme, autospeciale și motociclete în valoare de 120 milioane de lei. Această achiziție a fost deja începută prin publicarea luna trecută a unui anunț pe SEAP.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii