Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:15 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Lilios, profesor la Ovidius, rămâne sub control judiciar!

ro

12 Oct, 2016 13:52 1430 Marime text
Gabriela Lilios, profesor în cadrul Universității Ovidius, rămâne sub control judiciar!

Decizia este definitivă şi a fost luată azi de judecătoarea Andreea Ianca, din Curtea de Apel Constanţa, care a respins cererea DNA de arestare preventivă a Gabrielei Lilios.

Gabriela Lilios este cercetată de procurorii DNA Constanţa pentru instigare la mărturie mincinoasă, dar şi pentru instigare la favorizarea făptuitorului.

Potrivit DNA „în cursul anului 2016, inculpata Lilios Gabriela, cadru universitar, cu intenție directă, printr-un intermediar, a determinat o persoană să facă afirmații mincinoase, contrare adevărului, cu ocazia audierii sale în calitate de martor în dosarul nr. 1081/118/2015, privind pe inculpații Țarălungă Gheorghe și Faloutsos Evangelos (comunicat nr. 358/VIII/3 din 25 februarie 2015), aflat pe rolul Tribunalului Constanța. Precizăm că, prin rechizitoriul întocmit de procurori, inculpatul Țarălungă Gheorghe a fost trimis în judecată pentru infracțiuni de luare de mită, săvârșite în calitate de profesor universitar la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității Ovidius Constanța“.
 
Pe data de 4 octombrie, judecătorul Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa, a respins propunerea de arestare a Gabrielei Lilios şi a dispus plasarea ei sub control judiciar.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii