Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:40 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fuego dispare... rămâne Paul Surugiu

ro

19 Dec, 2015 22:36 2876 Marime text
 
Artistul Paul Surugiu a hotărât să renunțe treptat la numele de scenă Fuego. După ani și ani de zile, acesta declară acum în prag de sărbători, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook că s-a înțeles bine cu Fuego, și că nu știe ce glume vor mai născoci pe seama lui unii „glumeți”.
 
„Mi se pare că e vremea (...) să renunț treptat la numele de FUEGO! Nu știu sincer cât de ușor le va fi glumeților să digere schimbarea aceasta și să găsească noi poante, unele mai reușite altele mai limitate, pe seama numelui PAUL SURUGIU! Sincer, m-am înțeles bine cu Fuego! La începuturi vorbea despre ce cântam, mai apoi am zis că trebuie să-l impun, ulterior numele devenise cunoscut și oamenii mă identificau. Acum e deja pe buzele oamenilor și ușor pot reveni la numele meu! Oricum, dincolo de toate acestea, actul artistic este cel care ne diferențiază!
Am ajuns într-o altă etapă a carierei mele și știu că pot face mult mai mult pentru publicul și admiratorii mei! Cu sentimentul acesta m-am trezit de dimineață! Ce-i drept, destul de istovit după turul de forță pe care-l am, la care am ajuns abia la mijloc – minunatul turneu ACASĂ DE CRĂCIUN! Nu disper, colindele mă revigorează și merg mai departe pentru public și pentru satisfacția mea! Iubesc să fiu pe scenă! Zi frumoasă să avem!”, este mesajul transmis de cântărețul Paul Surugiu pe pagina de Facebook.
 
 
 Sursa foto: Facebook - FUEGO MUSIC 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 22 Dec, 2015 23:27 Ce pacat! <3