Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legături cu Global Records Ce firmă organizează concertul lui Fuego și al Irinei Loghin, la Casa de Cultură Constanța?

ro

01 Oct, 2022 00:00 2657 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 30.000 lei fără TVA
 
Sâmbătă, 1 octombrie, este sărbătorită Ziua Seniorilor. Cu acest prilej, Primăria Constanța organizează un eveniment pentru a le aduce un strop de bucurie celor bătrâni. Contractul prin care se organizat evenimentul de la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța a fost afișat pe portalul primăriei, fiind semnat în data de 26 septembrie a.c.
 
Este vorba de Stellar Events SRL, firmă din București, care se va ocupa de organizarea evenimentului. Valoarea totală a contractului este de 30.000 lei fără TVA. Serviciile artistice oferite sunt următoarele: concert Paul Surugiu – Fuego – prestație artistică minimum 40 minute, Irina Loghin – prestație artistică minim 40 de minute, închiriere sală de spectacol – Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța.
 

Stellar Events SRL

 
Firma este înființată în anul 2021, cu sediul social în București, Sector 1, strada Ghețarilor. Asociați în firmă sunt Forward Music Agency SRL și Global Records SRL, ambele cu câte 50%, iar administrator este Ionuț Mădălin Mavriche.
 
Ionuț Mădălin Mavriche apare și în firmele Haine Altfel SRL, Forward Music Events SRL, 8th Note Publishing SRL, Magura Events SRL, World Wide Entertrainment SRL, Cibo e Vino SRL, 8th Note Copyrights SRL, Forward Sport SRL, Hustle Festival SRL.
 
Global Records SRL este asociat și în firmele Thrive Recors SRL, Fabrica de Comunicare SRL, Mainstage Agency SRL, Quantum Music Records SRL, Multiflex Gaming SRL, Viva la Vidra Productions SRL, Podcast Television SRL, Global Headliners SRL și Vidra Distribution SRL.
 

Forward Music Agency SRL

 
Firma funcționează din 2014 și are sediul în București, strada Ghețarilor. Asociat unic și administrator este Cristian Sorin Ochiu. În 2021, firma a raportat 8 salariați, la o cifră de afaceri de 4,9 milioane de lei, cu un profit de 60.591 lei. Compania a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.598.542,24 lei.
 
Cristian Sorin Ochiu este asociat și în firmele Forward Music Events SRL, 8th Note Publishing SRL, 8th Note Copyrights SRL, Haine Altfel SRL și Forward Sports SRL.
 

Global Records SRL

 
Firma este fondată în anul 2013, cu sediul social în Schitu, județul Constanța. Asociați în firmă sunt Apostoleanu Elena Alexandra – 48,33% și Gîtiță Ștefan-Lucian – 51,67%, cel din urmă fiind și administrator. În anul 2021, firma a raportat 42 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 66,9 milioane de lei, cu un profit de 7,3 milioane lei. Societatea a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 980.137,55 lei.
 
Apostoleanu Elena Alexandra este asociată și în firmele Shop Now SRL, I Love Music&Fun SRL, Empire Music Management SRL. Gîtiță Ștefan-Lucian este asociat în Empire Music Management SRL, Podcast Television SRL, VP Auto Clean SRL, Shop Now SRL, GLB Costinești SRL.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consulat contractul semnat între Primăria Constanța și Stellar Events SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Spectacol cu Fuego și Irina Loghin de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii