Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul „Teodor T. Burada” Constanța și-a asigurat serviciile lui Fuego pentru Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești (DOCUMENT)

ro

02 Apr, 2024 17:00 812 Marime text
  • Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești își propune să celebreze bogăția și diversitatea culturii pescărești din zonă, aducând laolaltă tradiții, obiceiuri și bucate delicioase. Constanța va fi gazda perfectă pentru acest eveniment care reunește localnicii și turiștii dornici să descopere farmecul și autenticitatea vieții de pescar. Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești se va desfășura în data de 24 mai 2024
 
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” a cheltuit suma de 20.000 de lei pentru a achiziționa servicii de interpretare artistică, în cadrul Festivalului Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești.
 
Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești își propune să celebreze bogăția și diversitatea culturii pescărești din zonă, aducând laolaltă tradiții, obiceiuri și bucate delicioase. Constanța va fi gazda perfectă pentru acest eveniment care reunește localnicii și turiștii dornici să descopere farmecul și autenticitatea vieții de pescar. Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești se va desfășura în data de 24 mai 2024.
 
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” va beneficia de serviciile artistului Fuego la acest eveniment.
 
Autoritatea contractantă a încheiat contractul cu firma Fuego Spectacole SRL. Atribuirea cumpărării directe a fost publicată în SEAP pe 1 aprilie 2024.
 
Amintim că în data de 28 martie 2024, Centrul Cultural „Teodor T. Burada” Constanța a atrbuit un contract asemănător firmei Art By Fuego SRL.
 
Despre Fuego Spectacole SRL
 
Conform termene.ro, Fuego Spectacole SRL are sediul în Vălenii de Munte, județul Prahova, bulevardul Nicolae Iorga nr. 72, există pe piață din anul 2022 și obiectul de activitate este „activități de interpretare artistică (spectacole)”.
 
În anul 2022, Fuego Spectacole SRL a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 858.640 de lei, un profit de 804.980 de lei și un salariat.
 
Paul – Ciprian Surugiu (numele real al lui Fuego) este asociatul și administratorul firmei.
 
Conform termene.ro, el mai apare în firmele: Surugiu I. Paul Ciprian „Fuego” Întreprindere Individuală, Art By Fuego SRL, Music - Art By Fuego SRL și Fuego Star Live SRL (radiată).
 
Conform licitatiapublica.ro, Fuego Spectacole SRL are parafate opt cumpărări directe la nivelul României și unul singur în Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Spectacol de aproximativ 8.000 de euro la Constanța Centrul „Teodor T. Burada” o aduce pe artista Bibi pentru un show dedicat copiilor (DOCUMENTE) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii