Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada" a semnat cu Art By Fuego SRL. Contract, în valoare de 20.000 de lei (DOCUMENT)

ro

29 Mar, 2024 15:09 612 Marime text
  • Centrul Cultural Judetean Constanta „Teodor T. Burada" va achita 20.000 de lei societății Art By Fuego SRL.
  • Firma controlată de Paul-Ciprian Surugiu, și-a adjudecat contractul „Servicii interpretare artistică - FUEGO - Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești“.
 
Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești își propune să celebreze bogăția și diversitatea culturii pescărești din zonă, aducând laolaltă tradiții, obiceiuri și bucate delicioase. Constanța va fi gazda perfectă pentru acest eveniment care reunește localnicii și turiștii dornici să descopere farmecul și autenticitatea vieții de pescar.
 
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada" va achita 20.000 de lei societății Art By Fuego SRL, care și-a adjudecat contractul „Servicii interpretare artistică - FUEGO - Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești“. Atribuirea contractului s-a făcut pe data de 28 martie prin negociere directă.
 
Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești se va desfășura pe data de 24.05.2024, la Pavilionul Expozițional Mamaia.
 
 

Despre Art By Fuego SRL

 
 
Înființată în anul 2015, Art By Fuego SRL are sediul social pe strada Bicazului, nr. 3, Vălenii de Munte, Județul Prahova și se ocupă de comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. Surugiu Paul-Ciprian est asociat unic și administrator al firmei
 
Dnin 2007 până în prezent, Art By Fuego SRL a obținut, prin negociere ditrectă, 20 de contracte de la autorități publice din județul Constanța. Printre acestea se numără: Primaria Lipanesti, Comuna Sandra Timiș, Orașul Făurei, Centrul Cultural Florica Cristoforeanu, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Ilfov, Comuna Dorna Arini, Comuna Scobinți, Comuna Stefan cel Mare, Orasul Sannicolau Mare, Centrul Cultural Județean Constanța"Teodor T. Burada" și altele.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de 290.500 lei și un profit de 213.366 lei.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Citește și:
 
Licitații publice. Studio Art Construct va reabilita și moderniza Palatul Administrativ din Constanța (DOCUMENT)
 

Primăria comunei Costinești, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii