Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria caută organizator pentru eveniment Ştefania Rareş, Stela Enache, Paul Surugiu - Fuego şi Raul cântă la Constanţa de Ziua Pensionarului

ro

30 Aug, 2019 00:00 2367 Marime text
Primăria municipiului Constanţa iniţiază achiziţie directă pentru servicii de organizare a evenimentului „Ziua Pensionarului”, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor pe 1 octombrie a.c. Serviciile ce urmează a fi furnizate se referă la prestaţia artistică pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa a următorilor artişti români: Ştefania Rareş, Stela Enache, Paul Surugiu - Fuego şi Raul. Programul artistic va avea o durată de minimum 2 ore.
 
Ofertantul va depune acorduri de colaborare în vederea asigurării disponibilităţii artiştilor menţionaţi. Prestatorul îşi asumă integral responsabilitatea asigurării tuturor resurselor materiale, umane şi financiare necesare realizării activităţilor cuprinse în Caietul de sarcini. Valoarea estimată a achiziţiei fără TVA este de 35.475 lei.
 
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stefana Rusu 30 Aug, 2019 00:03 Pe ce criterii se intra la spectacol de ziua pensionarului ?