Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să readucem dragostea“ Fuego aduce concertul său aniversar la Casa de Cultură Constanța

ro

04 Aug, 2021 18:33 4588 Marime text
  • Paul Surugiu- Fuego aduce concertul său aniversar pe 19 august la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța

În preambulul zilei sale de naștere, Paul Surugiu-Fuego oferă admiratorilor din Constanța șansa de a se bucura de concertul “Să readucem dragostea,” chiar în orașul lor! Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 19 august de la ora 19.00.

Cu dor de scenă și de publicul său minunat, Fuego propune un concert extraordinar, un show ca la carte, cu o mulțime de surprize, premiere muzicale, dar și șlagăre binecunoscute.

Veți intra astfel într-o călătorie muzicală în care veți redescoperi ce înseamnă dragostea, veți reveni la valorile care ne fac sufletul să vibreze, veți dansa și vă veți bucura de un spectacol, vizual și auditiv, 100% live, în care artistul promite să-și răsfețe admiratorii cu o mulțime de istorii și cântece de neuitat, pe care sigur le veți fredona împreună cu el.

“Mă bucur, dragii mei, că putem să revenim ușor la ce a fost înainte și să ne putem revedea la sala de spectacol! Am un dor nespus să împărțim amintiri și fericiri și să ne distrăm împreună! Astfel, înainte de concertul de pe 23 august de la Teatrul Național din București, vom celebra ziua mea și la Ploiești și Constanța, cu două spectacole speciale, la care vă aștept cu sufletul să readucem dragostea în viețile noastre și să ne bucurăm de puterea muzicii.

Voi fi acompaniat de band-ul meu, alături de care am pregătit multe surprize, premiere și momente emoționante! Vom cânta șlagăre, melodii de vară, piese noi și ne vom aduce aminte cum era cândva! Biletele le găsiți la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol sau online pe TicketStore!” (Paul Surugiu Fuego).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii