Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul fostului fotbalist Paşcovici este tot în stare vegetativă. Dezamăgită, mama băiatului infirmă informaţiile din presă

ro

30 Aug, 2016 15:46 5225 Marime text
Familia fostului fotbalist al FC Farul şi al lui Dinamo, Cosmin Paşcovici, trece în continuare prin momente grele, în ciuda informaţiilor apărute în presă. În aprilie a.c., băiatul lui Cosmin şi al Ionelei Adina, Denis Mihai (11 ani), care se lupta de mulţi ani cu o boală nemiloasă, a făcut hemoragie intracraniană şi a fost operat de urgenţă. A stat zece zile în comă, după care a intrat într-o stare vegetativă. 

Potrivit unor informaţii apărute în presă, s-ar fi produs un miracol zilele acestea, iar băiatul ar fi fost externat, aflându-se acasă, în sânul familiei.

Contactată telefonic de redactorii ZIUA de Constanţa, mama băiatului s-a arătat dezamăgită de ce s-a scris. Din păcate, nu s-a pus vorba de niciun miracol.

„Este în stare vegetativă. Se menţine în acea stare. Nu mişcă, nu înghite. E cu ochii deschişi şi cam atât. Un 5% aş spune că e mai bine, dar de aici până la un miracol... Dacă l-au vindecat, e treaba lor”, ne-a spus mama băiatului.

„Noi suntem internaţi în spital. A avut şi tulburări respiratorii. Când cineva scrie ceva, am fi bine să fim şi noi contactaţi”, ne-a mai spus aceasta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii