Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica lui Cosmin Pașcovici e prima fată legitimată la FC Farul Constanța

ro

07 Oct, 2020 15:59 4506 Marime text
  • Fost internațional român, Cosmin Pașcovici a jucat cinci ani la FC Farul Constanța.

Prima fată legitimată la FC Farul Constanța este Emma-Ioana Pașcovici, în vârstă de cinci ani, nimeni alta decât fiica lui Cosmin Pașcovici, fostul fotbalist al ”marinarilor”, în prezent antrenor!

La aproape 6 ani, pe care îi va împlini pe 23 decembrie, Emma-Ioana Pașcovici este nedespărțită de mingea de fotbal. O pasiune moștenită de la tatăl său, nimeni altul decât Cosmin Pașcovici, fostul internațional român și jucător al echipei noastre timp de cinci ani. Nelipsită de la antrenamentele pe care acesta le conduce la grupa pe care o pregătește în cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului nostru, micuța fotbalistă și-a văzut împlinit visul. A devenit prima fată legitimată la FC Farul Constanța și a primit carnetul de jucător chiar din mâinile tatălui său. Oficial, Emma-Ioana Pașcovici are legitimația numărul 42454, emisă de Asociația Județeană de Fotbal Constanța în data de 1 octombrie, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.

Am 5 ani, îmi place fotbalul foarte mult și îmi place echipa Farul, a spus micuța fotbalistă.


Răspunsul la întrebarea despre jucătorul preferat este prompt:

Tati! L-am văzut cum joacă și îmi place!


Momentan, Emma participă la antrenamente alături de ceilalți copii, sub atenta supraveghere a tatălui ei.

Cosmin Pașcovici a mărturisit că și-a dorit să aibă un urmaș în fotbal.

Mi-am dorit din tot sufletul să continue familia Pașcovici și mă bucur că o fac prin Emma. A văzut fotbal la televizor, ne-am uitat la vechile cd-uri ale mele, când jucam și dădeam goluri și i-a plăcut foarte mult. Mă bucur că vine la antrenamente. La meciuri mai puțin deocamdată, este cam mică. Nu o să joace tot fundaș stânga, pentru că este dreptace. Nu știam că eu sunt jucătorul ei preferat. Știu că la teren îmi spune Domn’ Profesor, iar acasă Tati. Este faristă! Eu aș vrea să continue, dar mama ei nu prea este de acord. Este alegerea ei. Dacă o să continue cu fotbalul, o să o susțin!, spune fostul jucător, potrivit sursei citate.


Sursa foto: FC Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii