Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie cu copil, tâlhărită în centrul Clujului de un grup de bărbați (galerie foto+video)

ro

22 Apr, 2018 16:31 2040 Marime text

Trei bărbaţi sunt căutaţi după ce au furat telefonul unei femei, vineri seară, în zona Piața Mărăști din Cluj-Napoca, scrie monitorulcj.ro.

În înregistrarea video se vede cum cei trei bărbați o urmăresc pe femeia care se plimba cu un copil în cărucior. Unul din ei o bruschează pe mamă și îi fură telefonul din buzunar.

Femeia a depus plângere la poliție.

”La Secția 2 Poliție Cluj-Napoca se află inregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, polițiștii desfașurând activitați pentru identificatea și tragerea autorilor la răspundere penală. De asemenea, dorim să atragem atenția asupra a ceea ce se vede foarte bine în imagini, modul de acțiune al autorului. Acesta studiază victima și vede unde aceasta ține telefonul mobil, adică la vedere pentru hoț în partea din spate a corpului, adică exact unde este cel mai ușor de furat. Pentru a evita astfel de situații recomandăm ca gențile, rucsacurile sau alte astfel de bagaje să fie ținute sub observație, iar telefoanele sa nu fie ținute la vedere, astfel încât să nu atragă atenția și să vă transforme într-o țintă”, a precizat agent șef principal de poliție Traian Morar, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.



Sursă foto: YouTube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii