Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:35 28 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Regală se va afla de Crăciun și de Anul Nou la Săvârșin

ro

23 Dec, 2017 18:12 1436 Marime text
Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și ASR Principele Radu se vor afla la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Familiei Regale. 
 
În informare se arată că toate cele patru surori ale Majestății Sale au dorit să fie la Săvârșin, alături de Custodele Coroanei, în acest final de an marcat de marea suferință a pierderii tatălui lor, Regele Mihai.
 
Cu mare părere de rău, fiind în perioada de mare doliu, Familia Regală nu va putea primi, ca în anii precedenți, colindătorii la Castelul Regal Săvârșin. Singura excepție vor fi Dubașii din Săvârșin, care vor fi așteptați, ca în fiecare an, la ora 12.00, în ziua de Ajun (24 decembrie 2017), în piața cu fântână din incinta Satului Regal. Dubașii nu vor cânta urările strămoșești, ci vor păstra un moment de reculegere în memoria Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I, în prezența Familiei Regale. La intrarea pe Domeniul Regal Săvârșin, cartea de condoleanțe rămâne în continuare deschisă, chiar și în zilele de Crăciun, alături de portretul Regelui Mihai I și de o candelă aprinsă, până la împlinirea celor 40 de zile de mare doliu. Familia Regală va participa, în dimineața zilei de 25 decembrie, la marea slujbă din prima zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună, se mai menționează în comunicat.

Sursa foto: familiaregala.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii