Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:11 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE!!Făgădău validat astăzi candidat la Piatra Neamţ?! PSD face strategii pentru locale!

ro

16 Jan, 2016 10:56 850 Marime text
Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit, astăzi, la Piatra Neamţ, urmând să stabilească listele de candidaţi pentru alegerile locale, după cum a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.  El a adăugat că în cadrul şedinţei va fi desemnat coordonatorul naţional al campaniei PSD pentru 2016. 

"Am convocat Comitetul Executiv pentru a discuta câteva proiecte pe care trebuie să le urmărim în campania electorală pentru alegerile locale, de asemenea câteva acţiuni de organizare, discutarea listelor de candidaţi pentru fiecare judeţ, în cea mai mare parte. (...) În ceea ce priveşte strategia de campanie, pentru că s-a tot vorbit despre asta, ne cunoaştem de foarte mulţi ani, nu inventează nimeni apa caldă, nu este nevoie de strategii sofisticate de campanie electorală. Să facem ceea ce am făcut tot timpul foarte bine şi anume să discutăm cu oamenii. Este un partid îndreptat către cetăţeni", a afirmat Dragnea. 

Preşedintele PSD a precizat că vor fi câteva abordări diferite faţă de campaniile electorale precedente. 

"O să avem câteva abordări diferite faţă de campaniile trecute. Vom avea un proiect de deschidere a partidului către cetăţeni, vom invita cetăţeni din fiecare comunitate să participe la alegeri pe listele noastre, cetăţeni care vor să se implice în viaţa comunităţii. De asemenea, vom avea pe listă foarte mulţi tineri, aşa cum am convenit la Congres, 2016 este anul în care pregătim noua generaţie de tineri. De asemenea, vom discuta în amănunt despre legea finanţării partidelor pentru că sunt proceduri foarte bine definite, dar care trebuie înţelese bine. Orice neregulă financiară în finanţarea campaniei electorale poate duce la anularea mandatului de ales", a punctat Liviu Dragnea. 
La Piaţa Neamţ se află şi Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa şi coordonator pentru zona de sud-est, deputatul Mircea Dobre, purtător de cuvânt al PSD Constanţa şi preşedinte al comisiei de control financiar intern al partidului.

UPDATE  - Deputatul Mircea Dobre a precizat pentru ZIUA de Constanţa că în cadrul şedinţei de astăzi se vor discuta aspecte legate de campania electorală şi a fost votat coordonatorul campaniei electorale pentru locale la nivel naţional. Acesta este secretarul general al partidului Marian Neacşu.

UPDATE 1  - Purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Dobre a revenit cu precizări de la şedinţa Comitetului Executiv aflat în desfîşurare: "Nu este vorba de o validare propriu-zisă a candidaturilor. Fiecare organizaţie a venit cu o listă de candidaţi întocmită până în acest moment. Pe 27-28 ianuarie va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv în cadrul căreia vor fi luate în discuţie candidaturile".

Ti-a placut articolul?

Comentarii