Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:26 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au un nou director general

ro

06 Mar, 2015 14:41 766 Marime text
Michele Grassi a fost numit director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, cele două companii de furnizare de energie ale grupului Enel, conform unui comunicat de presă al Enel, remis azi redacţiei.
 
Michele Grassi are o experienţă de peste 17 ani în sectorul energiei electrice. Aceasta a fost responsabil de proiecte variate și a avut responsabilități diferite în cadrul grupului Enel, în special în zonele de customer care și furnizare. Și-a început carieră în funcția de Key Account Manager pentru piața liberă, devenind apoi Customer Service Manager pentru zona Italia de Sud, gestionând activitatea de furnizare pentru 9 milioane de clienți. Înainte de a se alătura Enel România, a condus echipa Enel.Si – companie a grupului Enel specializată în francize în Italia; ulterior aceasta a fost incorporată în divizia Enel de Piață.
 
În calitate de director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, Michele Grassi va coordona toate activități de furnizare și vânzare ale Enel în România, dar și cele de customer care și departamentul care gestionează serviciile cu valoare adăugată. Cele două companii au o bază de 2,7 milioane de clienți și furnizează electricitate în 10 județe din România, respectiv Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Călărași, Ialomița, Tulcea, Constanța, Ilfov, Giurgiu și București.
 
Michele Grassi deține o diplomă de licență în inginerie electro-tehnică.

Ti-a placut articolul?

Comentarii