Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:05 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluiri din dosarul lui Vâlcov Cum îşi plimba fostul ministru seiful pentru a nu fi descoperit

ro

30 Mar, 2015 20:07 918 Marime text
Potrivit referatului întocmit de DNA, Darius Vâlcov a gândit o întreagă strategie pentru a-şi ţine la adăpost seiful în care îşi ascundea tablourile şi banii, informează România TV.

Fostul ministru al Finanţelor i-a cerut în anul 2011 deputatului PSD Daniel Bărbulescu să păstreze în locuinţa sa un seif cu tablouri şi bani, întrucât casa deputatului nu putea fi percheziţionată fără un aviz prealabil al Camerei Deputaţilor.

„Bărbulescu Daniel Ionuț a denunțat faptul că în cursul anului 2011 Darius Vâlcov i-a cerut să păstreze în locuința sa un seif. Motivul pentru care i s-a cerut să-l păstreze a fost acela că având calitatea de deputat a denunțătorului domiciliul acestuia nu putea fi percheziționat fără un aviz prealabil din partea Camerei Deputaților", se arată în referatul DNA, citat de România TV.

În 2012, Vâlcov a vrut să mute seiful la un primar din Olt, însă acesta a refuzat, iar banii şi tablourile au ajuns în casa socrului lui Bărbulescu.

Daniel Bărbulescu a declarat procurorilor că fostul ministru al Finanţelor venea adesea la locuinţa sa pentru a verifica seiful şi pentru a depozita mai multe tablouri.

Tot din referatul întocmit de procurori aflăm că Vâlcov deţinea şi un SPA în Slatina: „Vâlcov Darius a cerut denunțătoarei Bărbulescu Andra Loredana să se ocupe de un centru spa situat în Slatina, deținut în fapt de acesta.Bărbulescu: în 2009 am fost contactată de Vâlcov, într-o seară, telefonic, pentru a merge să efectuez un inventar la televiziunea locală Olt Tv. Am acceptat să mă ocup și de această televiziune locală pe care o conduc și în prezent".Sursa: România TV

Ti-a placut articolul?

Comentarii