Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Justiției, reacție la aducerea lui Vâlcov în țară (VIDEO)

ro

14 Aug, 2023 18:23 923 Marime text
foto: facebook.com Fostul ministru PSD Darius Vâlcov, care a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare şi a fugit în Italia, a fost adus, luni după-amiază, în România.

„Justiția și-a făcut datoria în această speță, este vorba despre un efort al multor oameni din sistemul de justiție, care au lucrat cu mult profesionalism pentru un proces complex”, afirmă ministrul Justiției, Alina Gorghiu, după ce Darius Vâlcov a fost adus în țară.


VIDEO, AICI 
 

„Darius Vâlcov este în custodia polițiștilor români, el a fost predat de autoritățile italiene. Justiția și-a făcut datoria în această speță, este vorba despre un efort al multor oameni din sistemul de justiție, care au lucrat cu mult profesionalism pentru un proces complex. Îi felicit pe toți”,a mai punctat Alina Gorghiu.

Citește și: Darius Vâlcov, dat în urmărire generală
 


„Va fi predat Penitenciarului Rahova. 21 de zile de carantină. Îi asigurăm 4 metri pătrați de detenție în celula în care va sta. (...) După ce va sta la Rahova și va ajunge să execute în regim semideschis îl vom muta în alt penitenciar. Ca atare, cred că e bine să recăpătăm încrederea în sistemul de Justiție”, afirmă Gorghiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii