Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Bărbat, urmărit internaţional pentru șantaj, furt calificat şi trafic de migranți în Italia, depistat de poliţişti

ro

05 Jun, 2018 10:31 1998 Marime text
Poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea a cinci infracțiuni de șantaj, furt calificat, trafic de migranți, fals în declarații și efectuarea de operațiuni financiare în scop fraudulos, fapte comise în Italia.
 
Astfel, la data de 4 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța l-au preluat de la polițiștii Secției 1 Poliție pe bărbatul, de 44 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene.
     
Potrivit IPJ Constanţa, cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea a 5 infracțiuni de șantaj, furt calificat, trafic de migranți, fals în declarații și efectuarea de operațiuni financiare în scop fraudulos, fapte comise în Italia.
     
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
     
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii