Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmeria Română Tânăr dat în urmărire generală, depistat de un jandarm aflat în timpul liber

ro

07 Sep, 2023 15:37 1050 Marime text
foto: Jnadarmeria Română
Un jandarm vrâncean, aflat în timpul liber, a depistat în București un tânăr dat în urmărire națională

Noaptea trecută, in jurul orei 02.00, în timp ce se afla în concediu, în București, în zona Universitate, a fost întrebat de un tânăr, care s-a apropiat de grupul lui, dacă îi poate oferi ceva de mâncare sau bani.


Iată postarea integrală de pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române:

Jandarm vrâncean, aflat în timpul liber, a depistat în București un tânăr dat în urmărire națională

Noaptea trecută, in jurul orei 02.00, în timp ce se afla în concediu, în București, în zona Universitate, colegul nostru a fost întrebat de un tânăr, care s-a apropiat de grupul lui, dacă îi poate oferi ceva de mâncare sau bani.

Prietenii jandarmului au încercat să îl alunge, dar colegului nostru i s-a părut cunoscut și a mers să îl întrebe cum se numește. Tânărul a dat un nume fals, însă colegul nostru nu l-a crezut.

A mers imediat la o patrulă de poliție care se afla în apropiere, le-a arătat poza tânărului, pe care o avea în telefon pe grupul de serviciu și au mers împreună in căutarea acestuia, găsindu-l în scurt timp.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că tânărul în vârstă de 15 ani, cu domiciliul în Vrancea era dat in urmărire națională, fiind dispărut de mai mult timp de acasă. Acesta a fost condus la secția de poliție, unde s-a luat legătura cu membrii familiei.

Colegul nostru, sg. maj. Bîtcă Radu Ioan, este cadru al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea din luna septembrie a anului 2022.- se arată în conținutul postării. 

Citește și:

Mărturia emoționantă a unui jandarm, după ce a salvat o tânără care se spânzurase. „Am simțit mult timp mirosul de pudră de pe fața fetei"


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii