Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de arte marţiale, la Sala Sporturilor Constanţa

ro

12 Jul, 2012 14:15 1287 Marime text

Evenimente Constanţa şi clubul sportiv Keru Kento Constanţa, sub egida şi cu sprijinul Federaţiei Române de Krav Maga Kapap Defensystem şi a Ligii Sharks Fight Championship, organizează sâmbătă, începând cu ora 20.00, la Sala Sporturilor Constanţa, gala-spectacol de arte marţiale FIGHTMANIA

Fightmania este un brand conceput pentru dezvoltarea şi promovarea sportivilor constănţeni practicanţi de arte marţiale, atât la nivel competiţional, cât şi de imagine. Este pentru prima dată când o echipă de constănţeni organizează un astfel de eveniment dedicat luptătorilor profesionişti din judeţul Constanţa. Gala va prezenta o serie de meciuri din diferite stiluri şi regulamente de arte marţiale: K-1, Kickboxing Low Kick şi Mixed Martial Arts (MMA).

Elementul principal al evenimentului îl constituie desfăşurarea în premieră la Constanţa a Turneului Piramidal K-1 Sharks Fight Championship (SFC), în care vor participa opt dintre cei mai buni sportivi de la categoria seniori, -71 Kg, atât din judeţ, cât şi din ţară. Luptătorii se vor bate pentru un premiu în valoare de 1000 RON şi şansa de a se lupta pentru centura mondială SFC, în luna decembrie.

Fightmania prezintă un total de 17 meciuri. Evenimentul va fi deschis cu Fight Card-ul secundar, în care vor fi prezentate de o serie de 4 meciuri la categoria "juniori" (8-17 ani), confruntările fiind date între micii campioni naţionali la kick-boxing ai Constanţei.

Fight Card-ul principal, dedicat categoriei "seniori", începând de la 60 până la +95 Kg, cuprinde cele 7 meciuri din Turneului Piramidal K-1 şi o serie de 6 Superfights de Kick-Boxing şi MMA. Luptele din Turneul Piramidal K-1 şi Superfights se vor desfăşura la nivel profesionist, luptătorii neavând echipamente de protecţie. Arbitrul la centru pentru meciurile Superfights şi Turneu Piramidal va fi "Legionarul" Markos Bela, multiplu campion naţional şi internaţional, recunoscut de fanii K-1 din lumea întreagă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii