Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs Câştigă o invitaţie dublă la filmul „Domestic”

ro

17 Apr, 2013 22:56 2376 Marime text
„Domestic”, unul dintre cele mai aşteptate filme ale primăverii, va avea o proiecţie de gală la Constanţa vineri, 19 aprilie, de la 19.00, la Cityplex din Tomis Mall, în prezenţa regizorului Adrian Sitaru şi a unor membri ai echipei.
Cu un imaginar minunat, dar şi dureros de real, „Domestic” este povestea copiilor, adulţilor şi a animalelor care convieţuiesc sperând la o viaţă mai bună. Protagonişti sunt câţiva vecini de bloc şi câţiva simpatici locatari necuvântători: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel. Din distribuţie fac parte Adrian Titieni şi fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache şi Dan Hurduc (9 ani).
Adrian Sitaru a mai regizat lungmetrajele „Pescuit sportiv” (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011), ambele premiate în numeroase festivaluri.

Trailerul filmului:
ZIUA de Constanţa organizează un concurs prin care puteţi câştiga o invitaţie dublă la proiecţie.
Scrieţi-ne titlul unui alt lungmetraj regizat de Adrian Sitaru" sau amintiţi un animal dintre cele care apar în Domestic.
Trebuie să trimiteţi pe adresa de e-mail ziua@seanet.ro datele dumneavoastră (nume, prenume, adresă email şi număr de telefon) până vineri, 19 aprilie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii