Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colonel în rezervă decedat într-un grav accident rutier. Soția bărbatului a ajuns la spital. Cum s-a petrecut accidentul

ro

17 Jul, 2018 10:01 2062 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc la Iași, după ce șoferul unui TIR a ajuns cu mastodontul pe contrasens. Un colonel în rezervă a murit pe loc, iar soția să a ajuns în stare gravă la Spital, conform BZI.ro.

Neculai Pruteanu, fost colonel în rezervă, a murit în urma impactului. Acesta se întorcea din vacanță împreună cu soția sa, când șoferul unui TIR a pătruns pe contrasens și a izbit puternic autoturismul marca SKODA în care se află fostul colonel.
 
În accident a mai fost implicat un autoturism marca VW Golf. Din fericire, femeia care se află la volanul autoturismului VW nu a fost rănită. Șoferul autotrenului a precizat că un autoturism i-ar fi frânat în față, iar el a ajuns pe contrasens.
 
Colonelul în rezervă Neculai Pruteanu a fost Șeful Biroului Logistic al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, iar de ceva vreme era Președintele Asociației Veteranilor de Război din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).
 
Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru necropsie. Ulterior va fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Colonelul în Rezervă Neculai Pruteanu avea 69 de ani.
 
Sursa:  BZI.ro. 
Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii