Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun reprezentanții Primăriei Constanța despre scena prăbușită în timpul Festivalului Mamaia Copiilor 2018

ro

17 Jul, 2018 12:29 1641 Marime text
În legătură cu incidentul petrecut la festivitatea de premiere din cadrul Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor” 2018, Primăria Constanţa vine cu mai multe precizări. 

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria municipiului Constanța, municipalitatea a finanţat acest eveniment şi a pus la dispoziţia organizatorilor piaţeta din zona Cazino Mamaia.

Organizatorul evenimentului a fost Asociaţia Culturală Mamaia Copiilor, cea care avea obligaţia contractuală de a asigura desfăşurarea evenimentului în cele mai bune condiţii. Din motive artistice, acesta a realizat o avanscena pe care au urcat peste 300 de copii şi tineri. 

La un moment dat, avanscena pe care evoluau micii artişti a cedat şi s-a lăsat cu aproximativ 20 de cm. Din informaţiile pe care le deţinem până acum, nimeni nu a fost rănit iar spectacolul a continuat cu decernarea celorlalte premii.

”Regretăm incidentul petrecut sâmbătă seara, vom analiza cu maximă seriozitate cele întâmplate şi vom lua toate măsurile necesare pentru a lămuri ceea ce s-a petrecut şi pentru a evita asemenea situaţii pe viitor.
Primăria Municipiului Constanţa a finanţat, finanţează şi va finanţa cu bună credinţă toate evenimentele care promovează staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi România” - se arată în comunicatul Primăriei Constanța.   

Sursa foto: Facebook/Mamaia Copiilor

Citește și: 

UPDATE. La un pas de tragedie. Scena pe care s-a desfășurat Festivalul Mamaia Copiilor s-a rupt în timpul premierii. Mai mulți copii, în pericol (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii