Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. La un pas de tragedie. Scena pe care s-a desfășurat Festivalul Mamaia Copiilor s-a rupt în timpul premierii. Mai mulți copii, în pericol (video)

ro

17 Jul, 2018 07:39 3326 Marime text
Un accident care se putea transforma într-o tragedie a avut loc în timpul ceremoniei de premiere de la Festivalul Mamaia Copiilor.  În momentul decernării premiului I, scena a cedat şi s-a rupt pur şi simplu sub greutatea copiilor, informează Observator.tv. 
 
În acel moment pe scenă se aflau zeci de copii care, panicaţi, au început să ţipe, moment în care prezentatoarea festivalului a cerut "câteva minute de publicitate".
 
Totul s-a întâmplat sub privirile ale părinţilor care asistau la momentul premierii.  Din fericire niciun copil nu a fost rănit. 

UPDATE. Ce spune primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău 

”Primăria este finanțator. Pe această scenă ei au realizat o butaforie. Acea suprastructură, din ce am înțeles, a cedat și s-a lăsat aproximativ 20 de centimetri. Noi vom lua toate măsurile ca acest gen de incidente să nu se mai repete și dacă este vina organizatorilor, îi vom sancționa. Colegii mei vor face un fel de anchetă cu privire la modul în care a fost organizat, pentru că nu este singura nemulțumire legată de eveniment. Mulțumesc lui Dumnezeu că nimeni nu a fost rănit. Am primit mai multe reclamații legate de inabilități în organizare. Vom face un raport și îl vom face public” a spus Decebal Făgădău, primarul Constanței la Antena3

 


Sursa foto: Facebook/Mamaia Copiilor
Sursa video: Facebook/Dan Petru
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii