Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun Monica Niculescu și antrenorul Alina Tecșor-Cercel înainte de turul I din Grupa Mondială

ro

31 Jan, 2016 18:13 2355 Marime text
 
Weekend-ul viitor, România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială. Echipa României, fără Simona Halep, care se află deja la Cluj, a plecat astăzi spre destinție.
 
„Sântem foarte pregătie pentru acest meci și sperăm să obținem un rezultat foarte bun. Nu știu cum este suprafața de joc, dar Simona ne-a trimis poze și totul arată foarte bine. Vom vedea mâine, după antrenament.
Va fi un meci greu, pentru că Cehia este o echipă puternică, deținătoarea trofeului. Nu putem spune că există o favorită. În acest meci pot apărea surprize.
Îmi pare rău că Irina și Alexandra sunt accidentate, dar am avut norocul să pot alege alte jucătoare și să facem o echipă puternică”, a declarat antrenorul Alina Tecșor-Cercel, la DolceSport.
 
„Nu vreau să vorbesc despre șanse. Va fi un meci foarte greu, pentru că Cehia vine cu Kvitova, Pliskova și Strycova, care au făcut un rezultat bun la Australian Open.
Este bine că jucăm acasă și am înțeles că s-au vândut toate biletele și că va veni multă lume. Sala de la Cluj arată incredibil. Simona este deja acolo și ne-a trimis poze. Ne place foarte mult.
Este bine că Simona va juca, pentru că Cehia vine cu jucătoare foarte bune. Din păcate, ne vor lipsi Irina Begu și Alexandra Dulgheru. Noi alcătuim o echipă foarte bună și ne înțelegem foarte bine. Sperăm să facem un meci foarte bun. Sper ca după prima zi, scorul fie măcar 1-1. Cel mai bine ar fi să fie 2-0 pentru noi”, a declarat tenismena Monica Niculescu, scrie gsp.ro.
 
Echipa României va fi format din Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) si Raluca Olaru (49 WTA la dublu).
 
Echipa Cehiei va fi compusă din: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).
 
 
 
Sursa foto: prosport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii