Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz şocant în judeţul Cluj. O femeie a fost grav rănită cu motocositoarea cu care soţul ei tăia iarba. În ce stare este victima

ro

30 Apr, 2018 14:56 1166 Marime text
O femeie a fost rănită grav, din greșeală, de către soțul său.Incidentul grav a avut loc în comuna Câțcău, județul Cluj.  Bărbatul tăia iarba din curte cu motocositoarea, iar femeia a vrut să îi deschidă poarta de la grădină. Doar că bărbatul s-a întors brusc și a rănit-o pe femeie în zona picioarelor și a abdomenului, transmite Realitatea.net. 
 
Incidentul a avut loc in aceasta dimineata putin dupa ora 8. Cei doi soti locuiesc in Dej dar au mers la casa parinteasca din localitatea Salisca pentru a face curatenia de primavara. Sotul femeii taia iarba cu o motocositoare electrica, iar femeia a vrut sa il ajute, deschizandu-i poarta de la gradina.
 
In acel moment barbatul care avea in mana motocositoarea s-a intors si accidental si-a ranit sotia, provocandu-i rani extrem de grave in zona picioarelor si a abdomenului. In urma apelului la 112, la fata locului s-a deplasat de urgenta o ambulanta SMURD de la Dej care a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal Dej unde a fost operata si stabilizata. Medicii spun ca lama motocositorii i-a trecut la cativa milimetrii de artera femurala.

Pentru a primi ingrijiri medicale specializate, medicii de la Dej au decis sa o transfere la Cluj-Napoca, dar pentru siguranta transportului au solicitat un elicopter SMURD. Aeronava a aterizat pe stadionul din Dej si dupa ce a preluat-o a plecat de urgenta spre Cluj-Napoca. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

sursa:  Realitatea.net. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii