Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz cutremurător în Gorj! O poliţistă şi-a omorât mama după care s-a sinucis

ro

29 Jul, 2018 20:41 2354 Marime text
Poliţiştii sunt în alertă după ce, duminică seara, o femeie a împuşcat-o mortal pe mama ei, după care s-a împuşcat şi ea cu aceeaşi armă, în localitatea Băleşti.

Poliţiştii din cadrul IPJ Gorj se află la faţa locului, unde efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-ar produs evenimentul.

Potrivit unor surse, femeia care şi-a împuşcat mama ar fi poliţistă.

Conform aceloraşi surse, şi bebeluşul de şase luni al femeii respective a ajuns la spital, fiind în stare gravă, cel mai probabil fiind rănit de aceasta înainte să se sinucidă.

UPDATE:

Bebelușul de numai șase luni al polițistei din Bălești, care și-a ucis mama și apoi s-a sinucis, a murit la spital, unde fusese transportat în stop cardiorespirator, scrie gorj-domino.ro.

UPDATE 2: Potrivit Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice al IPJ Gorj, duminică, în jurul orei 19,00, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie comunal Mătăsari a sesizat, prin apel 112, că soţia sa, agent de poliţie la Transporturi Feroviare Târgu-Jiu, încadrată în 2006, şi-a împuşcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împuşcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.

Deplasându-se la faţa locului, în comuna Băleşti, sat Ceauru, judeţul Gorj, în interiorul locuinţei, poliţiştii au găsit şi un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Ulterior, copilul a murit.

Sursă: AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii