Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbaţi puternici şi fete frumoase au făcut show, astăzi, la Constanţa

ro

09 May, 2015 19:13 3413 Marime text
Show total, astăzi, la un centru comercial din Constanţa, unde Asociaţia Sportivă „Omul de Fier” (preşedinte, Alex Arginteanu) a organizat un nou spectacol de forţă masculină şi graţie feminină.

Trei bărbaţi extrem de puternici, Marcel Marin (din Constanţa), Sergiu Mîrzenco şi Vadim Zmoleac (ambii, din Republica Moldova) s-au întrecut la probe de Strongman, celebrii Ion Oncescu şi Radu Valahu au făcut skandenberg cu practicanţi ai acestui sport (campioni şi medaliaţi din Constanţa), respectiv cu amatori din public, recordmanul la flotări Gabriel Ban şi-a arătat încă o dată calităţile în acest domeniu, iar Andreea Aretina, Diana Pivniceru şi Diana Beatrix Oana au participat la o demonstraţie de Bikini Fitness.

„Dintre toate competiţiile de acest gen pe care le-am organizat până acum, aceasta a prins cel mai bine la public. Doar în Ardeal mai poţi vedea aşa ceva. Mă bucur că pot ajuta la promovarea sportului, mai ales în ramurile care conţin fiarele”, a declarat organizatorul Alex Arginteanu.    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii