Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:32 23 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție la aplicațiile false pe care le puteți descărca pe telefonul mobil. Tineri din Constanța păcăliți cu o aplicație falsă (galerie foto)

ro

22 Mar, 2019 17:03 615 Marime text
Atenție la aplicațiile false pe care le puteți descărca pe telefonul mobil. O astfel de metodă de a păcăli controlorii din autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun a fost descoperită în cursul zilei de astăzi, conform Primăriei Constanța.

Doi tineri au prezentat echipei care verifica biletele un cod generat de un telefon mobil cu sistem android. Numai că, în momentul în care codul a fost scanat cu aparatura aflată în dotarea controlorilor, s-a descoperit că totul este un fals.

”Conducerea RATC face precizarea că nicio altă aplicație în afară de cea disponibilă la numărul de telefon 7475 nu este valabilă, în niciun sistem de operare al telefoanelor mobile. Puteți obține biletul electronic care generează un cod, doar dacă trimiteți un SMS la numărul de telefon 7475. Veți primi imediat un cod de confirmare, precum și ora până la care este valabil biletul de călătorie.
O călătorie costă 1,5 lei, în timp ce amenda poate ajunge până la 500 de lei” - au mai transmis reprezentanții Primăriei Constanța. .

Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii