Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă în cazul neregulilor de pe Plaja Terapeutică din Mamaia. Polițiștii locali îi caută pe tinerii filmați în timp ce consumă alcool și ascultă manele

ro

19 Jul, 2018 13:17 2158 Marime text
Urmare a preluării din mediul online a unui mesaj postat pe o rețea de socializare de către un administrator al unei porțiuni de plajă situată în zona Cazinoului din Statiunea Mamaia Poliția Locală Constanța informează că Direcția Generală Poliția Locală s-a sesizat din oficiu cu privire la cazul în care apar  tineri care consumă alcool pe o plajă terapeutică . După identificare, vor fi luate măsurile prevăzute de Legea nr.61/1991 rep.

”Tototdată, solicităm cetățenilor sau turiștilor să sesizeze direct faptele antisociale care intră în sfera de competentă instituționala la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142.Numerele sunt ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța , iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate daca intră in competenta instutiei noastre” - au mai transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța. .

Sursa foto/video: Facebook/Adrian Gemănaru

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii