Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:39 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul SUA, onorat de Muftiatul Cultului Musulman

ro

25 Jul, 2012 22:54 1370 Marime text

Muftiatul Cultului Musulman din România organizează, în onoarea ambasadorului Statelor Unite ale Americii. Mark H.Gitenstein, cina tradiţională - Iftar, cu ocazia postului cultic din Luna Ramazan.

Potrivit şefului Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, evenimentul va fi organizat joi, 26 iulie, de la ora 20.45, la Restaurant Babel din cadrul complexului Phoencia Hotel, din zona Mamaia Nord.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, ai Consulatului General al Republicii Turcia, din Constanţa, ai cultelor oficiale din România, membri şi reprezentanţi aleşi ai comunităţii musulmane, din România.

Vineri, 27 iulie, începând cu ora 08,50 ambasadorul SUA, Mark H.Gitenstein, va fi prezent la sediul Muftiatului Cultului Musulman din România, la invitaţia şefului Cultului Musulman din România, Muurat Iusuf, pentru a transmite un mesaj cu ocazia evenimentullui religios marcat de comunitatea musulmană din România moment urmat de o donaţie de carţi pentru biblioteca a Muftiatului. Vizita ambasadorului Gitenstein se va încheia cu o deplasare în mijlocul comunităţii musulmane din satulul Hagieni, unde va participa alături de reprezentanţii Muftiatului, la o donaţie tradiţională de alimente, specifice Postului cel Mare din Luna Ramazan.

Ti-a placut articolul?

Comentarii