Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondatorul AutoItalia, Herbert Stein, a încetat din viaţă

ro

23 Mar, 2018 12:05 3327 Marime text
Herbert Stein, cel care la începutul anilor 90 a pus bazele companiei AutoItalia, importatorul mărcilor grupului Fiat pe piaţa locală a încetat din viaţă. El a fost printre primii oameni de afaceri care au pariat pe piaţa auto locală şi care au investit în comerţul auto modern, scrie zf.ro.

Herbert Stein a fost unul dintre pionierii business-ului autohton, cu o puternică viziune asupra dezvoltării pieţei auto din România, investind cu mult entuziasm în această industrie la începutul anilor ’90.

„Datorită aptitudinilor sale a construit o afacere de succes cu Auto Italia, compania care s-a dezvoltat ca o adevărată familie ce a reunit peste 400 de membri. A trăit cu pasiune fiecare clipă din viaţa sa, chiar şi în momentele de cumpană, dar mai ales a actionat şi a simţit întotdeauna că succesul porneşte din atitudine! Devotamentul său pentru companie, cât şi stilul de management abordat, au încurajat şi inspirat mii de oameni ce au avut norocul să lucreze alături de regretatul vizionar”, au transmis oficialii AutoItalia.

Sursă: Ziarul Financiar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii