Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Persoane depistate fără permis sau cu autoturismele neînmatriculate, sancționate de polițiștii constănțeni

ro

15 Jun, 2019 13:54 2262 Marime text
Polițiștii rutieri au întocmit dosare penale unor persoane care nu posedau permis de conducere sau care aveau autovehiculele neînmatriculare.
 
Astfel, la data de 14 iunie a.c., în jurul orei 12.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Medgidia, fără a poseda permis de conducere. Bărbatul în cauză a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Italia, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că documentul este fals.
 
La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 16.15, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție au depistat o femeie, în vârstă de 51 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Vasile Lacaciu din municipiului Constanța. 
 
La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Poarta Albă, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, fără a poseda permis de conducere. Totodată, polițiștii rutieri au stabilit faptul că autoturismul în cauză i-ar fi fost încredințat bărbatului de către soția sa.
 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii