Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Constanţa Un taxi s-a răsturnat. Victime încarcerate

ro

12 Sep, 2012 21:36 4205 Marime text

accident_1.jpgUn taxi s-a răsturnat în urmă cu puţină vreme la intersecţia dintre străzile Portiţei şi Dorului. Momentan nu se ştie cum a fost posibil incidentul. Din câte se pare există persoane încarcerate. Medicii Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Constanţa se îndreaptă către locul accidentului. Conform primelor informaţii, taxiul ar fi lovit o trăsură apoi a ricoşat pe trotuar unde a lovit o femeie şi doi copii. Ulterior, persoanele din trăsură au fugit de la locul faptei.

UPDATE:

accident_2.jpgPolițiștii sosiți la fața locului au declarat că accidentul s-a produs din cauza căruțașului, care nu a acordat prioritate și a pătruns în intersecție. În urma impactului, taxiul s-a răsturnat peste o femeie în vârstă și doi copii. Femeia şi şoferul taxiului necesită îngrijiri medicale de urgenţă, dar copiii au scăpat cu bine.

Atelajul, condus de nişte romi a fost distrus în totalitate, dar aceştia au reuşit să fugă de la locul accidentului, împreună cu cei doi cai. Martorii accidentului spun că unul dintre cai ar avea, de asemenea, pieptul şi botul distruse.

 

UPDATE: 

Se pare că trăsura participa la o nuntă țigănească. La ora actuală, mai mulți cetățeni de etnie romă sunt audiați de către polițiștii constănțeni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii