Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:31 26 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

200 de poliţişti constănţeni, prezenţi la datorie, în perioada sărbătorilor de iarnă

ro

29 Dec, 2017 10:39 681 Marime text
Aproximativ 200 de poliţişti constănţeni vor fi prezenţi la datorie, în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a desfăşura activităţile specifice în vederea asigurării unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică şi prevenirii şi combaterii faptelor antisociale care ar putea afecta climatul general de siguranţă în această perioadă.
 
Fiind cunoscut faptul că în perioada sărbătorilor de iarnăau loc manifestări specifice, cu participarea unui public numeros, se impune luarea unor măsuri corespunzătoare din partea poliţiştilor pentru menţinerea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică.

În acest sens, polițiștii constănțeni voracționa în zone de interes operativ și vor adopta măsurieficiente, în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative.
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale vor monitoriza stările conflictuale şi vor intensifica activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor de natură judiciară.
 
Se va asigura prezenţa activă a agenţilor de circulaţie rutieră, la orele de vârf, pe principalele artere, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei pe principalele artere rutiere.
 
Poliţiştii constănţeni vor acţiona în întregul judeţ, în vederea asigurării unui sistem integrat de prevenire şi combatere a criminalităţii stradale şi pentru desfăşurarea în condiţii optime de siguranţă a activităţilor tradiţionale din această perioadă.
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii